עוגיות סנדוויץ' ארגנטינאיות עם ריבת חלב וקוקוס

עוגיות אלפחורס רכים ונמסים בפה. מתאימה לקפה של בוקר.

מצרכים

לבצק

200 גרם חמאה קרה

1 כוס סוכר

1 חלמון

1 סוכר וניל

1 שקית אבקת אפיה

2 כפות מים (למקרה הצורך ייתכן ולא נצטרך)

1.1/4 כוסות קורנפלור

2.1/2 כוסות קמח

1 יחידה ביצה

למילוי

צנצנרת ריבת חלב

200 גרם קוקוס לציפוי מסביב לעוגה

אופן ההכנה

1

במעבד מזון, לשים את כל חומרי הבצק לפי הסדר. לעבד כחצי דקה או עד שכל החומרים מתאחדים.

2

להוציא את הבצק מהבלנדר ולשים אותו בשקית ניילון . למעוך את הבצק כשהוא בתוך שקית הניילון. לשים אותו במקרר כחצי שעה.

3

לשים בתבנית נייר אפיה, על משטח מקומח היטב לרדד את הבצק עלעלה דק כחצי ס"מ. בעזרת קורצן קטן בקוטר 4 ס"מ, לקרוץ היטב את העיגולים ולשים בתבנית האפייה. מרחק של 1 ס"מ אחד מהשני.

4

לאפות בתנור 170 מעלות כעשר דקות, העוגייה צריכה להיות צבע בהיר ובתחתית מעט אפויה.

5

לאחר שהעוגיות מתקררות למרוח בעזרת כפית או שקית זילוף על פרוסת עוגית לשים מעל עוד עוגייה (העוגייה מאד עדינה ויכולה להישבר לכן יש למרוח בזהירות).

6

בקערה קטנה לשים את הקוקוס, לשים את העוגייה בקוקוס מסביב לעוגייה כך שבכל הצדדים יידבק קוקוס.

הערות:

כשאני מכינה את העוגיות אני שמה בקופסא אטומה אני לא מורחת ריבת חלב עד שהאורחים מגיעים ורק אז אני מורחת ריבת חלב, זה נראה כאילו שעכשיו הכנתי את העוגיות.

העוגיות ללא ריבת חלב נשארות טריות בערך חודש ואף יותר. כמובן כשהם בקופסא אטומה.

תגובות

לין

צביה איזה מתכונים שווים! אלופה💖😋

לפני 5 חודשים